5Motive

YoXo – 5 Motive pentru care sa te portezi ACUM

NU, NU ne-au rugat cei de la YoXo sa le facem o reclama, insa este dreptul nostru sa iti prezentam cele 5 MOTIVE pentru care noi iti recomandam sa treci pe YoXo

Astazi discutam despre YoXo, iar aceasta nu este o reclama, reclama este a lui Micutzu, regulile tot a le lui, asa ca noi iti prezintam cele 5 motive pentru care te sfatuim si pe tine sa TRECI – ACUM – PE – YOXO.
User Rating: 5 (1 vote)

YoXo – 5 Motive pentru care sa te portezi ACUM

NU, NU ne-au rugat cei de la YoXo sa le facem o reclama, insa este dreptul nostru sa iti prezentam cele 5 MOTIVE pentru care noi iti recomandam sa treci pe YoXo

Astazi discutam despre un abonament complet digital, iar aceasta nu este o reclama, reclama este a lui Micutzu, regulile tot a le lui, asa ca noi iti prezintam cele 5 motive pentru care te sfatuim si pe tine sa TRECI – ACUM – PE – YOXO.


Hai sa trecem la treaba:

1

ACCESIBILITATE

De ce YoXo este un serviciu accesibil

Yoxo este accesibil, poate cel mai accesibil serviciu de telefonie mobila (voce si date) si primesti cea mai buna calitate cand vine vorba de acoperire, putere semnal, viteza de internet etc.

Poti alege unul dintre cele 3 abonamente de voce si date la 19 lei, la 29 de lei, si la 39 de lei cu 50, 100 si 150 de GB inclusi. Minute si SMS-uri nationale nelimitate.

Cel mai IEFTINPentru ORICERoaming si 5G INCLUS
Minute si SMS-uri nationale NELIMITATEMinute si SMS-uri nationale NELIMITATEMinute si SMS-uri nationale NELIMITATE
20 GB 50GB60 GB 100GB100 GB 150GB
nu are roamingnu are roamingdin care 6.63GB in roaming SEE
4G+4G+5G
19 lei29 lei39 lei
YoXo - Accesibilitate
2

FARA CONTRACT

La YoXo nu ai perioada contractuala

La YoXo nu ai o perioada contractuala, vi cand vrei, pleci cand vrei. Dar crede-ma ca odata creat contul, iti va fi greu sa renunti la el.

YoXo - Fara Contract

3

SIMPLU SI RAPID

Simplu si rapid, definitia perfecta pentru YoXo

Tot procesul de portare, activare numar etc., este foarte simplu, totul se seteaza din aplicatie, online, ba chiar si numarul ti-l poti alege de acolo, daca aplici pentru un numar nou.

YoXo - Simplu si Rapid

4

SERVICII EXTRA VARIATE

Servicii in functie de nevoile tale

In functie de nevoile tale poti alege extra optiuni la abonament si sa le activezi oricand ai nevoie de ele. Optiuni de credit pentru numere speciale sau de roming daca vrei deja te-ai hotarat sa pleci din tara pentru concediul ce urmeaza.

YoXo - Servicii Extra
5

VITEZA 5G

Acum avem internet 5G la Yoxo

Mai nou si nu in ultimul rand ai internet 5G si romnig inclus (6.63 GB), valabil cu abonamentul de 39 de lei.

YoXo - Viteza 5G

Intrebari frecvente

Cum pot sa platesc factura YoXo?

Cardul tau va fi debitat automat cu suma aferenta valorii facturii la sfarsitul fiecarui ciclu de 30 de zile de facturare.

Cat costa sa imi instalez un eSIM?

Instalarea eSIM pentru abonamentul YOXO este gratuita.

Pot cumpara telefoane de la YoXo prin Oney?

Da, se pot achizitiona telefoane in rate cu plata prin Oney.

In ce retea functioneaza YoXo?

YOXO functioneaza pe reteaua 4G (4G+) si 5G de la Orange, reteaua cu cea mai mare acoperire mobila din Romania.


Citeste si:

Laura Butac
Laura Butac

Sunt o persoana care iubeste tot ceea ce inseamna moda si frumusete. Make-up-ul este pasiunea mea, de aceea ma machiez zilnic si imi place sa-mi ingrijesc pielea cu produse cosmetice de calitate. Imi place sa scriu review-uri despre diferite produse de beauty si magazine online pe care le-am incercat, astfel incat alti consumatori sa poata lua decizii informate atunci cand cumpara produse noi. Sunt o persoana sociabila si imi place sa impartasesc experientele mele cu alti pasionati de moda si frumusete, astfel incat sa putem invata unii de la altii si sa ne imbunatatim stilul si ingrijirea personala.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo