5Motive

„Wallet Emag” devine disponibil pentru toti clientii PayU incepand din 2023

User Rating: 4.5 (2 votes)

Wallet disponibil pentru toti comerciantii

UPDATE: Din luna Marite 2023 a fost activata posibilitatea de a utiliza walletul eMAG si de a achita in 12 rate cu o dobanda de 27,99%

Dupa ce a testat cu succes serviciul „Wallet Emag”, PayU, unul dintre cei mai mari procesatori de plati online din Romania, se pregateste sa lanseze acest concept de wallet care include si o linie de credit pentru toti comerciantii online care isi doresc sa ofere aceasta facilitate clientilor lor.

Aceasta decizie vine in contextul in care tot mai multi consumatori prefera sa faca cumparaturi online si sa plateasca cu cardul, iar solutiile de plata flexibile devin tot mai importante. Prin intermediul serviciului „Wallet”, PayU le ofera clientilor sai o solutie convenabila si eficienta pentru cumparaturile online, permitandu-le sa efectueze plati rapide si securizate, plus acces la o linie de credit in functie de istoricul tau de client.

PayU va extinde serviciul „Wallet” si prin cresterea numarului de rate disponibile de la 4 la 12 incepand din vara anului 2023. Acest lucru va permite utilizatorilor sa isi imparta platile intr-un numar mai mare de rate, facand astfel cumparaturile mai accesibile si mai usor de gestionat.

Extinde acestui serviciu va avea ca scop cresterea numarului de clienti si comercianti. In contextul actual, solutiile de plata flexibile si eficiente sunt esentiale pentru a face cumparaturile online mai usor de gestionat. “Wallet-ul” va fi o solutie atractiva pentru toti cei care fac cumparaturi online.

In concluzie, lansarea serviciului „Wallet Emag” de catre PayU pentru toti comerciantii online care isi doresc sa ofere clientilor lor o solutie de plata flexibila si eficienta este o veste buna pentru consumatori, oferindu-le mai multe optiuni de plata si mai multa flexibilitate in gestionarea cheltuielilor. De asemenea, extinderea numarului de rate disponibile va face ca cumparaturile online sa fie mai accesibile si mai usor de gestionat pentru toata lumea.

Ce este Wallet eMag si cum functioneaza?

Wallet

Wallet Emag” este un serviciu oferit de Emag, unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, care permite utilizatorilor sa efectueze plati online intr-un mod simplu si securizat. Acest serviciu reprezinta o solutie convenabila si eficienta pentru cumparaturile online, oferind utilizatorilor optiuni flexibile de plata si beneficii suplimentare (acces la o linie de credit).

In primul rand, „Wallet Emag” ofera si optiunea de a accesa o linie de credit care permite utilizatorilor sa cumpere produse fara a fi necesar sa plateasca integral la momentul achizitionarii. Prin intermediul acestei linii de credit, clientii pot plati suma datorata in rate egale, in functie de optiunea aleasa: fie intr-un singur termen, peste 30 de zile de la achizitie, fie in patru rate egale.

Pe langa optiunea de plata standard, „Wallet Emag” permite utilizatorilor sa stocheze in siguranta informatiile de plata in contul lor Emag si sa plateasca astfel pentru produsele comandate fara a fi nevoie sa introduca manual informatiile de plata de fiecare data cand fac o achizitie. Aceasta facilitate face procesul de plata mult mai rapid si mai usor, iar utilizatorii pot beneficia de diverse promotii si reduceri speciale prin intermediul „Wallet Emag”.

Pentru a utiliza „Wallet Emag”, utilizatorii trebuie sa isi creeze un cont Emag gratuit si sa isi adauge cardurile de credit sau debit. Procesul de adaugare a cardurilor este simplu si securizat, iar datele personale si informatiile de plata sunt protejate prin tehnologii avansate de securitate.

In concluzie, „Wallet Emag” este un serviciu inovator si convenabil care permite utilizatorilor sa faca cumparaturi online intr-un mod simplu si securizat. Ofertele flexibile de plata si beneficiile suplimentare oferite fac din acest serviciu o solutie atractiva pentru cei care fac cumparaturi frecvente de pe Emag.

Tu folosesti acest serviciu? Daca da care este limita din in contul eMag? (scrie in sectiunea de comentarii raspunsul tau!)

Citeste si:

Simona Georgiana
Simona Georgiana

Sunt Simona M., pasionata de postul intermitent, moda si frumusete. Imi place sa scriu despre anumite sfaturi despre un stil de viata sanatos, tendinte in moda si frumusete, toate prezentate cu o abordare personala si autentica.Cu o abordare sincera si empatica, impartasesc sfaturi de frumusete, tendinte in moda, dar si insight-uri profunde despre dezvoltarea personala. Misiunea mea este sa te ajut sa stralucesti atat in interior, cat si in exterior si sa te simti increzatoare si puternica in pielea ta.Fie ca esti in cautarea unui nou look, sfaturi pentru mentinerea unei stime de sine sanatoase sau inspiratie pentru a-ti atinge obiectivele personale, eu sunt aici pentru tine. Acest blog este un loc in care ne putem conecta si invata impreuna.

1 Comment
  1. Din pacate, nu se mai pot cumpara produse in rate cu banii din Wallet (care sunt acolo in urma comenzilor repetate si achitate la timp in trecut). Acum vor sa fii angajat cu carte de munca sa te accepte. Pesemne ca au dat multi tepe si acum platim si noi indirect, astia care avem firme si cumparam in rate pe persoana fizica din dividende.

    Leave a reply

    5 Motive
    Logo