5Motive

Wallet eMAG – 5 Motive pentru ca tu sa folosesti acest serviciu

User Rating: 5 (1 vote)

Desi Wallet-ul eMAG este lansat de ceva timp in piata, acesta a trecut recent de versiunea BETA, iar cei de la eMAG au inceput sa apara cu informatii ceva mai clare referitoare la modul in care se activeaza si cum poti beneficia de el (vezi mai multe detalii aici). Insa noi nu ne dorim sa discutam aici despre toate aceste aspecte, deoarece ne dorim sa va prezentam avantajele utilizarii unui astfel beneficiu oferit in mod gratuit de unul din cei mai mari retaileri de pe piata.

Pe scurt, Walletul eMAG reprezinta o suma de bani preaprobata, disponibila in contul tau de client, in baza istoricului de cumparaturi. Aceasta aprobare este data si de catre cel mai mare procesator de plati din Romania, PayU.

5 Motive sau mai corect spus Avantaje pentru utilizarea Walletului de la eMAG

1. 0% DOBANDA

Te folosesti de bani, iar in functie de metoda de rambursare aleasa, tu platesti doar valoarea comenzii, nimic in plus, nimic in minus. Atentie insa, ca poti fi exclus din acest beneficiu in cazul in care vei intarzia cu rambursarea banilor utilizati.


2. Cumperi acum si platesti peste 30 de zile

Da, este adevarat, cumperi acum si platesti peste 30 de zile… Bine, nu tu platesti, ci ei isi vor retrage banii din cardul salvat in contul de client. Aceasta metoda de plata este ideala in special in zona de Fashion, deoarece in felul acesta tu nu iti vei bloca banii si vei avea sansa sa probezi ceea ce cumperi.

Cumperi acum, platesti mai tarziu! Wallet eMAG

3. Platesti in 4 rate

Un fel de BNPL – Buy Now Pay Later, serviciu cu ajutorul caruia tu vei face comanda azi si vei plati in 4 rate, fix ca la un card de cumparaturi si totul este fara dobanda. Acest serviciu este preferatul meu si concureaza direct cu Oney, un serviciu similar existent de ceva timp pe piata din Romania, insa care vine cu anumite limitari tehnice si de flow (discutam intr-un articol seprat despre astea).

4. Plata ratelor automata

Exact cum ai auzit, nu este necesar ca tu sa faci vreun efort suplimentar pentru a plati comenzile achitate cu Walletul eMAG. Emag, cu ajutorul PayU, va retine automat banii in functie de modul in care ai ales sa platesti comenzile achitate prin Wallet. Tu trebuie doar sa te asiguri ca vei avea disponibila suma de bani necesara pe cont.

5. Wallet nu doar in eMAG

Poti folosi disponibilul din Wallet-ul eMAG si in contul FashionDays… SIMPLU SI RAPID.

Daca esti curios sa descoperi ce suma ai in Wallet, poti verifica AICI, insa asigura-te ca respecti toate regulile si te incadrezi in cerintele acestui program.

Afla aici ultimele noutati despre Wallet si PayU

Intrebari frecvente

Care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a putea accesa Wallet-ul eMAG?

– sa ai un card bancar salvat in contul tau de client;
– cardul salvat sa fie valabil timp de inca 4 luni;
– sa ai disponibil in cardul salvat suma necesara pentru achitarea primei rate;
– daca este cazul, sa confirmi tranzactia din aplicatia bancara.

De ce nu este disponibil pentru mine Wallet-ul eMAG?

– Nu esti abonat la Newsletter. Poti verifica daca esti abonat la Newsletter in contul de client, sectiunea “Abonarile mele”;
– Cardul principal din cont urmeaza sa expire in urmatoarele 4 luni;
– Doresti sa facturezi pe persoana juridica;
– Nu ai sold disponibil pentru metoda de plata. Poti verifica soldul disponibil in sectiunea “Wallet” din contul de client;
– Produsul nu este eligibil pentru aceste modalitati de plata;
– Valoarea produselor din cos este mai mica de 100 RON.

Pot cumpara orice de pe eMAG cu disponibilul din Wallet?

Intr-o mare proportie da, insa trebuie sa stii ca exista cateva categorii care fac exceptie, dupa cum urmeaza:
– bijuterii
– drone si accesorii
– carduri cadou
– cartele incarcare / cartele prepay
– montaj
– licente
– asigurari
– jocuri Consola & PC
– software
– produse din categora “bacanie”

Citeste si:

Simona
Simona

Pasionat de tehnologie, produc video reviews, articole si reviews text, pentru toate produsele tehnologice noi si inovatoare. De la diverse gadgeturi, la telefoane mobile si laptopuri la aparate foto si smartwatch-uri, fac o analiza detaliata a specificatiilor tehnice ale fiecarui produs, testez diferitele functionalitati si va ofere opinii sincère despre beneficiile si inconvenientele fiecaruia. Ofer sfaturi privind achizitionarea si utilizarea gadgeturilor si raspund intrebarilor cititorilor.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo