5Motive

Testeaza cele mai noi trotinete electrice la evoMAG – Liber la Testare

User Rating: 5 (2 votes)

In data de 13 mai 2023, showroom-ul evoMAG organizeaza un eveniment special pentru pasionatii de vehicule electrice sau pentru cei care doresc sa incerce ceva nou. Scopul acestui eveniment este testarea trotinetelor electrice si nu ar trebui sa ratezi ocazia de a fi prezent!

Intre orele 10:00 si 14:00, showroom-ul evoMAG va pune la dispozitia participantilor peste 50 de modele de trotinete electrice de la branduri de top, precum ZER0, VSETT, SpeedXMan, Xiaomi, Ninebot, iSEN, Kugoo, E-TWOW, Inokim, InMotion, Ducati si Jeep. In cadrul evenimentului, vei avea oportunitatea de a testa cele mai noi si inovatoare modele disponibile pe piata si de a-ti imbunatati experienta cu trotinetele electrice.

Liber la Testare

Evenimentul este deschis tuturor celor care au peste 18 ani si sunt luate toate masurile de protectie sanitara necesare. Participantii vor primi echipamente de protectie si substante dezinfectante pentru a se asigura ca evenimentul este sigur si placut.

Indiferent daca esti incepator sau ai experienta in utilizarea trotinetelor electrice, vei gasi modele potrivite pentru orice nevoi si preferinte. In plus, acesta este momentul perfect pentru a compara diferitele modele si tehnologii si a alege produsul potrivit pentru tine.

Poti invita si prietenii sa vina si sa petreceti o zi distractiva impreuna in showroom-ul evoMAG. De asemenea, evenimentul este o oportunitate excelenta pentru a face cunostinta cu alti pasionati de vehicule electrice si pentru a impartasi impresii si experiente.

In concluzie, evenimentul de testare a trotinetelor electrice organizat in showroom-ul evoMAG este o oportunitate unica de a testa cele mai noi modele de trotinete electrice si de a petrece o zi distractiva alaturi de prieteni si colegi. Nu ar trebui sa ratezi aceasta ocazie de a experimenta cele mai noi tehnologii si de a-ti imbunatati experienta cu trotinetele electrice!

Citeste si:

Simona
Simona

Pasionat de tehnologie, produc video reviews, articole si reviews text, pentru toate produsele tehnologice noi si inovatoare. De la diverse gadgeturi, la telefoane mobile si laptopuri la aparate foto si smartwatch-uri, fac o analiza detaliata a specificatiilor tehnice ale fiecarui produs, testez diferitele functionalitati si va ofere opinii sincère despre beneficiile si inconvenientele fiecaruia. Ofer sfaturi privind achizitionarea si utilizarea gadgeturilor si raspund intrebarilor cititorilor.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo