5Motive
Specificatii Samsung S23 / S23+
Inovatie suplimentara cu un impact minim asupra mediului.
NEW Samsung Galaxy

DESIGN

Samsung S23 img

Inovatie suplimentara cu un impact minim asupra mediului.

Design-ul noului model este caracterizat prin adoptarea materialelor durabile și sustenabile, inclusiv sticla refolosită și o rama metalică cu o culoare eco-friendly. Această abordare inovatoare contribuie la reducerea impactului asupra mediului.

MATERIALE

Proiectat cu atentie fata de mediu

Noul Galaxy se preocupa de mediul inconjurator prin utilizarea materialelor verzi si reciclate, cum ar fi sticla reciclata si folia PET, care dau un plus de stil exteriorului telefonului. Cutia din hartie reciclata, inca de la primire, arata angajamentul nostru de a proteja planeta.

CULORI

In culorile naturii

Noul Galaxy se prezinta intr-o varietate de culori inspirate din natura, obtinute prin folosirea de coloranti naturali. Acestea creeaza nuante elegante si distinse, care sunt in totalitate influentate de frumusetea naturii.

Samsung S23
Samsung S23
Samsung S23
Samsung S23

CAMERA

Epic Selfies

Profita de lumina zilei pentru a obtine imagini clare si pe timp de noapte. Ai intotdeauna o camera de calitate profesionala la indemana, echipata cu un senzor de inalta rezolutie si pixeli inteligenti care absorb lumina, pentru fotografii clare la orice ora.

Fotografii mai luminoase și mai clare noaptea

Pregateste-te pentru o galerie plina de fotografii impresionante pe timp de noapte pe care toata lumea le va dori. Inteligenta artificiala imbunatatita a Nightography pastreaza detaliile clare astfel incat fotografiile si clipurile video cu lumina slaba sa fie luminoase si colorate, de la apus la rasarit si invers.

PUTERE MAI MARE

Mai multa putere pentru tine

Atunci cand te afli in mijlocul actiunii, procesorul revolutionar alimenteaza telefonul tau pentru a-ti oferi jocuri si streaming video mai bune cu o durata mai lunga de viata a bateriei.

Joaca-te mai mult

Trebuie sa te opresti? Nu. Continua sa joci si sa urmaresti emisiunile tale preferate cu o baterie care dureaza mult si se incarca rapid.

SPECIFICATII

DETALII TEHNICESAMSUNG S23SAMSUNG S23+
Display6.1”
2.340 x 1.080 (Flat FHD+)
Luminozitate 1.750 niti
HDR 1.200 niti
HBM 1.200 niti
48~120 Hz
6.6”
2.340 x 1.080 (Flat FHD+)
Luminozitate 1.750 niti
HDR 1.200 niti
HBM 1.200 niti
48~120 Hz
Dimensiune146,3 x 70,9 x 7,6157,8 x 76,2 x 7,6
Stocare128 GB
256 GB
256 GB
512 GB
CamereCamera pentru selfie 12 MP
Camera Ultra Wide 12 MP
Camera Wide-angle 50 MP
Telephoto 10 MP
Zoom optic de 3x, zoom digital de pana la 30x
Camera pentru selfie 12 MP
Camera Ultra Wide 12 MP
Camera Wide-angle 50 MP
Telephoto 10 MP
Zoom optic de 3x, zoom digital de pana la 30x
Baterie3.900
Pana la 22 de ore de redare video
4.700
Pana la 27 de ore de redare video
ProcesorSnapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy
Octa-Core
Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy
Octa-Core
S Pen

Citeste si:

Simona Georgiana
Simona Georgiana

Sunt Simona M., pasionata de postul intermitent, moda si frumusete. Imi place sa scriu despre anumite sfaturi despre un stil de viata sanatos, tendinte in moda si frumusete, toate prezentate cu o abordare personala si autentica.Cu o abordare sincera si empatica, impartasesc sfaturi de frumusete, tendinte in moda, dar si insight-uri profunde despre dezvoltarea personala. Misiunea mea este sa te ajut sa stralucesti atat in interior, cat si in exterior si sa te simti increzatoare si puternica in pielea ta.Fie ca esti in cautarea unui nou look, sfaturi pentru mentinerea unei stime de sine sanatoase sau inspiratie pentru a-ti atinge obiectivele personale, eu sunt aici pentru tine. Acest blog este un loc in care ne putem conecta si invata impreuna.

      5 Motive
      Logo