5Motive

Rares Prisacariu – primul Golden Buzz in noul sezon Romanii Au Talent

User Rating: 5 (1 vote)

Cine este Rares Prisacariu?

Rares este un baietel de 7 ani care a impresionat juriul si publicul in noul sezon “Romanii Au Talent” difuzat de PROTV, cu recitarea unui monolog al lui Vlad Tepes, reusind sa se califice direct in semifinala cu acest moment remarcabil din concurs.

Rares Prisacariu, originar din Botosani, este un tanar cu o capacitate de memorare formidabila. El isi demonstreaza acest talent prin recitarea poeziilor lui Eminescu, dar si a altor prozei sau a monologurilor, oferind adevarate lectii de patriotism privitorilor sai. Pasiunea sa pentru lectura se reflecta din faptul ca pana la varsta de 7 ani, el a citit peste 200 de carti, insa in acelasi timp este interesat si de actorie, studiind aceasta la Scoala Populara de Arta din Botosani. Pe langa aceasta, Rares isi doreste sa devina un „actor popular, national si international” atunci cand va fi mare.


La doar 7 ani, Rares Prisacariu a reusit sa impresioneze intreaga tara cu talentul sau remarcabil de a recita poezii patriotice. Clipurile sale deja s-au raspandit rapid pe internet, devenind virale si atragand atentia multor oameni. Acest baiat a dovedit ca are o capacitate de memorare extraordinara, iar acest lucru il plaseaza in randul geniilor mici contemporane.

Momentul Golden Buzz Rares Prisacariu

Datorita prestatiei sale impresionante si mesajului sau profund, Rares Prisacariu a primit premiul Golden Buzz al sezonului 13 (premiu pe care si l-ar dori fiecare concurent care ajunge pe scena spectacolului RAT), acest premiu fiind acordat de catre prezentatorii Smiley si Pavel Bartos, care au fost profund impresionati de talentul lu Rares.

Vezi Momentul Golden Buzz a lui Rares Prisacariu

Declaratii date la cald de juratii RAT

„Esti un copil tare special si foarte hotarat, stii ce vrei, ai dominat scena de cand ai intrat. Ai toate atuurile sa mergi cat mai departe si sa ajungi unde-ti doresti tu. De la un copil pleaca totul“

i-a marturisit Andra.

„Si eu cred ca ai ceva al tau pus deoparte. Discursul e actual si de atunci pana astazi nu s-a schimbat absolut nimic. Drept pentru care mi se pare mult mai important ca tu ai venit aici sa ne arati ca in tine e un adevarat talent, pe care cred ca l-am vazut cu totii“,

a completat Andi Moisescu.

„Pur si simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit sa vina un copil sa-i aduca cu picioarele pe pamant pe toti patriotii de ocazie. Va spun cu mandrie ca Rares Prisacariu este presedintele tarii Romanii au talent“

a declarat Pavel Bartos.

E un moment de fericire totala. Am facut-o mandra pe mama“, a declarat Rares, coplesit de emotii, in culise dupa ce a primit premiul Golden Buzz.

Felicitari Rares Prisacariu!

Citeste si

Simona
Simona

Pasionat de tehnologie, produc video reviews, articole si reviews text, pentru toate produsele tehnologice noi si inovatoare. De la diverse gadgeturi, la telefoane mobile si laptopuri la aparate foto si smartwatch-uri, fac o analiza detaliata a specificatiilor tehnice ale fiecarui produs, testez diferitele functionalitati si va ofere opinii sincère despre beneficiile si inconvenientele fiecaruia. Ofer sfaturi privind achizitionarea si utilizarea gadgeturilor si raspund intrebarilor cititorilor.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo