5Motive

Ramon, din 3 februarie in Cinematografe

User Rating: 5 (1 vote)

Ramon, un film produs de Pavel Bartos

Pavel Bartos, producatorul si actorul principal al comediei romantice „Ramon”, dirijata de Jesus del Cerro si scrisa de Anghel Damian, va debuta pe ecrane pe data de 3 februarie. Aceasta este prima productie de lung metraj pe care Pavel Bartos o realizeaza in calitate de producator.


„Este vorba despre un om bun, foarte bun, pus in diverse situatii. E luat prin surprindere pentru ca nu stie cum sa reactioneze si atunci situatiile sunt haioase, pot fi dramatice, dar oricum razi cu lacrimi. Nu e usor sa faci un film, dar e placut cand rezultatul e pe masura.” a spus Pavel Bartos.

Potrivite la film!

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Cutie popcorn

Cutie
popcorn

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Popcorn Bio

Popcorn
bio

Comedia Ramon – trailer

Ramon” aka Pavel Bartos ne promite ca acest fim ne va face sa radem cu lacrimi, dar va avea si multa emotie. Este un film care ne va face sa ne intrebam cum am reactiona daca am fi pusi in situatiile similare cu ale personajului principal. Este un film care ne va face sa ne simtim bine si care ne va lasa cu un zambet pe buze.

Pavel Bartos, producatorul si actorul principal al acestui film sub regia lui Jesus del Cerro si scenariu scris de Anghel Damian declara ca impreuna au reusit sa creeze un film care va fi apreciat de publicul larg din Romania.


Deci, amatorilor de filme haioase si emotionante, nu ratati premiera filmului „Ramon”! Este un film care va va face ziua mai buna. Si, da, este un film care va va face sa radeti cu lacrimi. 

Lansarea filmului “Ramon” este programata pentru data de 3 Februarie 2023 si cum in ultima perioada am avut parte de mai multe filme romanesti de succes in marile cinematografe, asteptarile pentru Ramon sunt mari.

Ramon

Citeste si:

Simona
Simona

Pasionat de tehnologie, produc video reviews, articole si reviews text, pentru toate produsele tehnologice noi si inovatoare. De la diverse gadgeturi, la telefoane mobile si laptopuri la aparate foto si smartwatch-uri, fac o analiza detaliata a specificatiilor tehnice ale fiecarui produs, testez diferitele functionalitati si va ofere opinii sincère despre beneficiile si inconvenientele fiecaruia. Ofer sfaturi privind achizitionarea si utilizarea gadgeturilor si raspund intrebarilor cititorilor.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo