5Motive

Pret si disponibilitate pentru noile modele de telefoane Samsung Galaxy seria A

User Rating: 5 (1 vote)

Salutare! Am o veste buna pentru tine, Samsung a lansat recent seria mid-range Galaxy A, cu trei modele impresionante: Galaxy A14, A34 si A54. Chiar daca nu a fost lansat si varful de gama al seriei, Galaxy A74, exista sanse ca acesta sa apara pe piata in viitorul apropiat, asa ca sa nu pierdem speranta.

PRET SI DISPONIBILITATE – SAMSUNG GALAXY A14

SAMSUNG GALAXY A14
📱

UN TELEFON
IEFTIN SI BUNTelefon SAMSUNG GALAXY A14 2023

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale acestor telefoane este design-ul modern si atragator. Cu nuante jucause si vesele, aceste telefoane amintesc de modelele din seria S si sunt un adevarat festin pentru ochi. Ecranul este protejat cu Corning Gorilla Glass 5 si acoperit cu sticla atat pe fata, cat si pe spate, ceea ce le confera o eleganta si o calitate superioara.

Toate modelele din noua serie vin cu sistemul de operare Android 13 si interfata One Ui 5.1. Modelul de top, Galaxy A54, este echipat cu procesorul Exynos 1380, in timp ce celelalte modele vin cu procesoare Mediatek. In plus, camerele foto sunt un aspect important al acestor telefoane, cu cifre impresionante de megapixeli. Bineinteles, performanta lor va fi evaluata in timpul testelor, dar suntem increzatori ca aceste telefoane vor fi capabile sa faca fata tuturor cerintelor.

PRET SI DISPONIBILITATE – SAMSUNG GALAXY A34

SAMSUNG GALAXY A34
📱

UN TELEFON
BUN CALITATE PRETTelefon SAMSUNG GALAXY A34 2023

Un alt aspect important al noilor modele este pretul. Galaxy A54 este disponibil la un pret incepand de la 2300-2400 de lei, ceea ce poate parea cam mare pentru un telefon mid-range. Totusi, nu trebuie sa uitam ca pretul va fi evaluat in functie de performantele oferite in testele ulterioare. In comparatie cu preturile din anul precedent, Galaxy A53 costa in jur de 1700-1800 de lei, iar Galaxy A73 nu depasea acest pret.

PRET SI DISPONIBILITATE – SAMSUNG GALAXY A54

📱

UN TELEFON
PERFORMANT SI BUNTelefon SAMSUNG GALAXY A54 2023

In concluzie, noua serie mid-range Galaxy A de la Samsung este una impresionanta si promitatoare, cu un design modern si performante remarcabile. Desigur, preturile modelelor pot fi un dezavantaj pentru unii, dar acestea vor fi evaluate in functie de performantele oferite in testele ulterioare. Aceste telefoane pot fi achizitionate de la magazinele autorizate Samsung sau online, asa ca nu ezitati sa va procurati modelul preferat.

Pret si Disponibilitate Samsung A14, A34 si A54

Citeste si:

Simona
Simona

Pasionat de tehnologie, produc video reviews, articole si reviews text, pentru toate produsele tehnologice noi si inovatoare. De la diverse gadgeturi, la telefoane mobile si laptopuri la aparate foto si smartwatch-uri, fac o analiza detaliata a specificatiilor tehnice ale fiecarui produs, testez diferitele functionalitati si va ofere opinii sincère despre beneficiile si inconvenientele fiecaruia. Ofer sfaturi privind achizitionarea si utilizarea gadgeturilor si raspund intrebarilor cititorilor.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo