5Motive

Este oficial, Netflix a anuntat Sezonul 2 pentru serialul Wednesday

User Rating: 5 (1 vote)

Wednesday – Sezonul 2

Asa cum ne-am asteptat imediat dupa vizualizarea Sezonului 1 (care a fost filmat in Romania), de curand Netflix a anuntat oficial ca va lansa un al doilea sezon al serialului „Wednesday”, care ii are in centru pe membrii Familiei Addams. Acest lucru a fost confirmat prin intermediul unui comunicat de presa emis de catre platforma de streaming. Asadar, fanii serialului vor avea parte de inca un sezon plin de aventuri indraznete si situatii amuzante, speram noi mai bine inchegat decat precedentul.


Miles Millar si Alfred Gough, producatorii serialului „Wednesday”, au dezvaluit informatia prin intermediul unei postari pe Tudum, platforma Netflix dedicata faniilor. Aceasta a fost modalitatea prin care au confirmat oficial lansarea sezunului 2.

Miles Millar si Alfred Gough au declarat:

  • “We can’t wait to dive headfirst into another season and explore the kooky, spooky world of Nevermore,” – (De abia asteptam sa ne aruncam cu capul inainte intr-un alt sezon si sa exploram lumea infricosatoare si stranie a Nevermore)
Wednesday Sezonul 2 Netflix

In timp ce anunta lansarea sezonului 2, Millar a mentionat finalul primului sezon, in care Wednesday primeste un mesaj anonim care sugereaza ca pericolul reprezentat de Hyde inca este prezent, dand astfel o idee despre ce ne putem astepta in noul sezon. Odata cu anuntul a fost lansat si un video care promite mai multe „surprize” din partea lui Wednesday in sezonul 2, iar Jenna Ortega, interpreta personajului, a declarat pentru Tudum ca: “[Wednesday] sticks to her guns, and she’s not out to please anybody,” (Wednesday va tine la armele ei si nu se va lasa influentata de altii).

Potrivite la film!

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Cutie popcorn

Cutie
popcorn

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Popcorn Bio

Popcorn
bio

Wednesday Addams / Anunt Video / Sezonul 2


In timpul filmarilor pentru Wednesday, sezonul 1, au fost folosite mai multe locatii din Romania, printre care Castelul Cantacuzino din Busteni, gara regala din Sinaia, Casa Monteoru din Bucuresti, Sera Veche a Gradinii Botanice si Universitatea Politehnica din capitala. Desi au aparut zvonuri in presa romana potrivit carora sezonul 2 nu va mai fi filmat in Romania, atat Netflix cat si regizorul Tim Burton nu au anuntat inca daca acest lucru este adevarat sau nu.


Speram ca si in sezonul 2, Wednesday sa ne uimeasca din nou cu tinutele ei intunecate, dar seducatore

Intrebari frecvente

Cand se va lansa Wednesday Sezonul 2?

Oficial, Netflix nu a anuntat o data exacta pentru lansarea sezonului 2 al serialul Wednesday. In momentul de fata avem doar confirmarea continuarii primei serii.

Wednesday Sezonul 2 se va filma tot in Romania?

Zvonurile care circula in presa Romana sugereaza ca sezonul 2 nu va mai fi filmat in Romania, dar atat Netflix cat si regizorul Tim Burton nu au confirmat sau infirmat aceste informatii pana in prezent.

Vom avea Sezonul 2 al serialului Wednesday?

Da, acum avem si confirmarea oficiala a celor de la Netflix intr-o postare pe Tudum.

Citeste si:

Simona
Simona

Pasionat de tehnologie, produc video reviews, articole si reviews text, pentru toate produsele tehnologice noi si inovatoare. De la diverse gadgeturi, la telefoane mobile si laptopuri la aparate foto si smartwatch-uri, fac o analiza detaliata a specificatiilor tehnice ale fiecarui produs, testez diferitele functionalitati si va ofere opinii sincère despre beneficiile si inconvenientele fiecaruia. Ofer sfaturi privind achizitionarea si utilizarea gadgeturilor si raspund intrebarilor cititorilor.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo