5Motive

„Miami Bici 2” ar putea fi lansat pe Netflix in Martie 2024

User Rating: 5 (1 vote)

In urma succesului primului film „Miami Bici”, fanii au asteptat cu nerabdare o continuare a aventurilor lui Ion si Ilie in Miami. Desi nu exista inca o confirmare oficiala a lansarii „Miami Bici 2”, exista indicii care sugereaza ca filmul ar putea fi distribuit de platforma de streaming Netflix in Martie 2024.

Bromania a anuntat intr-o postare pe instagram ca filmarile pentru continuarea ce va urma, a filmului „Miami Bici” au fost finalizate, urmand ca la sfarsitul anului 2023, cel mai probabil sa il vedem deja in cinematografe.

In plus, Netflix este interesat sa aduca productiile romanesti in atentia publicului din romania. Succesul primului film „Miami Bici” si popularitatea sa in randul publicului tanar ar putea fi un motiv pentru care Netflix ar fi interesat sa distribuie si continuarea.

In ceea ce priveste data posibila de lansare, Martie 2024 pare sa fie o alegere plauzibila. In general, productia unui film poate dura intre 6 luni si un an, iar lansarea pe platforma de streaming poate dura inca cateva luni. In plus, Martie este un moment bun pentru lansarea unui film, deoarece nu exista prea multa concurenta din partea altor productii.

Este important sa retinem ca acestea sunt doar niste zvonuri neconfirmate inca si ca nu exista nicio confirmare oficiala a lansarii „Miami Bici 2” pe Netflix in Martie 2024. Cu toate acestea, exista motive sa credem ca acest lucru ar putea fi posibil, iar fanii filmului ar fi incantati sa vada o continuare a aventurilor Mihai si Sefului in Miami.

Potrivite la film!

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Cutie popcorn

Cutie
popcorn

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Popcorn Bio

Popcorn
bio

Citeste si…

Simona
Simona

Pasionat de tehnologie, produc video reviews, articole si reviews text, pentru toate produsele tehnologice noi si inovatoare. De la diverse gadgeturi, la telefoane mobile si laptopuri la aparate foto si smartwatch-uri, fac o analiza detaliata a specificatiilor tehnice ale fiecarui produs, testez diferitele functionalitati si va ofere opinii sincère despre beneficiile si inconvenientele fiecaruia. Ofer sfaturi privind achizitionarea si utilizarea gadgeturilor si raspund intrebarilor cititorilor.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo