5Motive

Lista Neagra sezonul 10 cand apare pe Netflix

User Rating: 5 (1 vote)

Sezonul 10 al serialului Lista Neagra (The Blacklist) nu are momentan o data de lansare in oferta de streaming Netflix. In general, noile sezoane apar pe Netflix la cateva luni dupa finalul difuzarii lor pe NBC. De exemplu, sezonul 9 s-a incheiat pe NBC pe 27 mai 2022 si a fost adaugat pe Netflix pe 6 octombrie 2022, aproximativ 5 luni mai tarziu.

Sezonul 10 va avea premiera pe 26 februarie 2023, iar ultimul episod va fi difuzat duminica, 19 martie la NBC. Este posibil ca, Lista Neagra sezonul 10 sa apara pe Netflix incepand cu luna septembrie 2023.


Ramai la curent cu serialul tau preferat si reveniti pe 5motive.ro, vom fi cu ochii pe orice noutati legate de lansarea sezonului 10 al „The Blacklist” pe Netflix si vom actualiza informatiile in mod regulat. Pana atunci afla care este ultimul sezon din Lista Neagra.

Cand apare Lista Neagra sezonul 10

Alte detalii despre serialul Lista Neagra

Lista Neagra (The Blacklist) este un serial de televiziune american cu un thriller politic, lansat pentru prima data pe NBC in 2013. Serialul urmareste povestea lui Raymond „Red” Reddington (interpretat de James Spader), un criminal fugar care se preda voluntar FBI si ofera sa ajute agentia sa prinda cei mai periculosi infractori din lume, dar cu o conditie – sa lucreze numai cu Elizabeth Keen (interpretata de Megan Boone), un agent FBI debutant.

Potrivite la film!

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Cutie popcorn

Cutie
popcorn

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Popcorn Bio

Popcorn
bio

Cu fiecare episod, serialul dezvaluie mai multe despre trecutul lui Reddington si motivul pentru care a ales sa se predea FBI. De-a lungul anilor, serialul a primit o multime de aprecieri din partea criticilor si a publicului, si a avut un impact major asupra culturii pop.

The Blacklist se concentreaza pe actiune, suspans, si intrigue politice, oferind publicului un serial captivant cu personaje complexe si scene uimitoare. Daca esti in cautarea unui serial cu adevarat captivant, Lista Neagra ar putea fi alegerea perfecta pentru tine.


Citeste si:

Stefan
Stefan

Pasionat de tehnologie si gadget-uri electronice, imi dedic timpul si energia pentru a scrie review-uri detaliate si obiective despre produsele electrocasnice si jocurile pe care le testez. Stiu cat de important este sa ai acces la informatii de calitate atunci cand iei o decizie de cumparare, asa ca ma straduiesc sa ofer cititorilor mei detalii precise si relevante despre fiecare produs, pentru ca ei sa poata lua cele mai bune decizii pentru nevoile si bugetul lor. Ma mandresc cu abilitatea mea de a evalua produsele intr-un mod obiectiv si de a le prezenta intr-un mod accesibil si usor de inteles pentru cititorii mei.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo