5Motive

„Haita de actiune” – cea mai amuzanta comedie romaneasca de actiune din 2023!

User Rating: 5 (1 vote)

Ei, ce faci? Te-ai plictisit sa urmaresti aceleasi filme vechi si la fel de plictisitoare la TV? Bine, asta pentru ca nu ai auzit de „Haita de actiune”, noua comedie romaneasca care o sa te faca sa uiti de toate celelalte filme!

Regizat de Vali Dobrogeanu (geniul din spatele „Rezumatul Zilei” si „Tabara”), produs de Vidra Productions si plin de comedienti super amuzanti, inclusiv Matei Dima si Antonia (da, ai auzit bine, cantareata!), „Haita de actiune” este o comedie politista care o sa-ti dea fiori prin simtul umorului.

Dar sa nu uitam si de povestea din spatele filmului! E vorba de Denzel, un politist rutier care viseaza sa devina un erou de actiune din filmele americane. Doar ca, in loc sa stea pe burta in fata televizorului, Denzel si banda lui de nebuni se trezesc prinsi in mijlocul unui caz complicat de crima.

Potrivite la film!

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Cutie popcorn

Cutie
popcorn

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Popcorn Bio

Popcorn
bio

Daca nu suna destul de interesant deja, trebuie sa stii ca „Haita de actiune” e primul film de actiune facut vreodata de Vidra Productions, asa ca poti sa te astepti la efecte speciale si cascadorii de zile mari.

Si ca sa nu mai zic ca filmul are o distributie de zile mari, cu Elena Chiriac de la „Survivor Romania”, Iulian Postelnicu, Sergiu Smera si Alex Delea, castigatorul de la „Survivor Romania” 2022. Toti isi dau totul in „Haita de actiune”, care va avea premiera pe 24 martie 2023 in cinematografele din Romania.

Deci hai sa ne luam biletele si sa facem haz de necazuri cu Denzel si banda lui!

Citeste si:

Simona
Simona

Pasionat de tehnologie, produc video reviews, articole si reviews text, pentru toate produsele tehnologice noi si inovatoare. De la diverse gadgeturi, la telefoane mobile si laptopuri la aparate foto si smartwatch-uri, fac o analiza detaliata a specificatiilor tehnice ale fiecarui produs, testez diferitele functionalitati si va ofere opinii sincère despre beneficiile si inconvenientele fiecaruia. Ofer sfaturi privind achizitionarea si utilizarea gadgeturilor si raspund intrebarilor cititorilor.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo