5Motive

„Haita de actiune” – cea mai amuzanta comedie romaneasca de actiune din 2023!

User Rating: 5 (1 vote)

Ei, ce faci? Te-ai plictisit sa urmaresti aceleasi filme vechi si la fel de plictisitoare la TV? Bine, asta pentru ca nu ai auzit de „Haita de actiune”, noua comedie romaneasca care o sa te faca sa uiti de toate celelalte filme!

Regizat de Vali Dobrogeanu (geniul din spatele „Rezumatul Zilei” si „Tabara”), produs de Vidra Productions si plin de comedienti super amuzanti, inclusiv Matei Dima si Antonia (da, ai auzit bine, cantareata!), „Haita de actiune” este o comedie politista care o sa-ti dea fiori prin simtul umorului.

Dar sa nu uitam si de povestea din spatele filmului! E vorba de Denzel, un politist rutier care viseaza sa devina un erou de actiune din filmele americane. Doar ca, in loc sa stea pe burta in fata televizorului, Denzel si banda lui de nebuni se trezesc prinsi in mijlocul unui caz complicat de crima.

Potrivite la film!

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Cutie popcorn

Cutie
popcorn

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Popcorn Bio

Popcorn
bio

Daca nu suna destul de interesant deja, trebuie sa stii ca „Haita de actiune” e primul film de actiune facut vreodata de Vidra Productions, asa ca poti sa te astepti la efecte speciale si cascadorii de zile mari.

Si ca sa nu mai zic ca filmul are o distributie de zile mari, cu Elena Chiriac de la „Survivor Romania”, Iulian Postelnicu, Sergiu Smera si Alex Delea, castigatorul de la „Survivor Romania” 2022. Toti isi dau totul in „Haita de actiune”, care va avea premiera pe 24 martie 2023 in cinematografele din Romania.

Deci hai sa ne luam biletele si sa facem haz de necazuri cu Denzel si banda lui!

Citeste si:

Simona Georgiana
Simona Georgiana

Sunt Simona M., pasionata de postul intermitent, moda si frumusete. Imi place sa scriu despre anumite sfaturi despre un stil de viata sanatos, tendinte in moda si frumusete, toate prezentate cu o abordare personala si autentica.Cu o abordare sincera si empatica, impartasesc sfaturi de frumusete, tendinte in moda, dar si insight-uri profunde despre dezvoltarea personala. Misiunea mea este sa te ajut sa stralucesti atat in interior, cat si in exterior si sa te simti increzatoare si puternica in pielea ta.Fie ca esti in cautarea unui nou look, sfaturi pentru mentinerea unei stime de sine sanatoase sau inspiratie pentru a-ti atinge obiectivele personale, eu sunt aici pentru tine. Acest blog este un loc in care ne putem conecta si invata impreuna.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo