5Motive

Fitbit elimina suportul pentru Pandora si Deezer pe modelele Sense, Versa 2 si Versa 3

User Rating: 5 (1 vote)

Fitbit a anuntat ca va inceta suportul pentru aplicatiile Pandora si Deezer pe modelele de ceasuri inteligente Sense, Versa 2 si Versa 3 incepand din martie 2023. Asta inseamna ca utilizatorii nu vor mai putea descarca posturi sau adauga liste de redare de la aceste servicii de streaming pe dispozitivele lor si nici nu vor mai putea reda muzica descarcata anterior. Motivul pentru aceasta decizie nu a fost dezvaluit de catre Fitbit, iar compania a exprimat doar regretul pentru orice inconvenient creat.


Aceasta eliminare a suportului este surprinzatoare, deoarece aplicatiile Pandora si Deezer au devenit singura modalitate de a asculta muzica dupa eliminarea capacitatii de a transfera liste de redare pe ceas de pe computer anul trecut. Ea pune, de asemenea, intrebari cu privire la intentia Fitbit de a mentine un ecosistem de aplicatii terta parte, mai ales ca modelele mai noi, cum ar fi Sense 2 si Versa 4, accepta doar aplicatii primare.

Fitbit elimina suportul pentru Pandora si Deezer pe modelele Sense, Versa 2 si Versa 3

Este important de remarcat ca aceasta eliminare a suportului pentru Pandora si Deezer va afecta utilizatorii care au cumparat modelele mai vechi ale ceasurilor inteligente Fitbit, cum ar fi Sense, Versa 2 si Versa 3. Ei ar putea fi nevoiti sa caute alternative pentru a-si continua experienta de ascultare a muzicii pe dispozitivul lor.

Posibil ca aceasta decizie sa aiba legatura cu cresterea competitiei in industria ceasurilor inteligente. Fitbit se confrunta cu o concurenta acerba din partea unor mari jucatori precum Apple si Samsung, care au propriile lor platforme de streaming muzical. Prin eliminarea suportului pentru aplicatii precum Pandora si Deezer, Fitbit ar putea incerca sa-si imbunatateasca propriile servicii de streaming muzical pentru a-si mentine clientii.


In cele din urma, ar fi util pentru cumparatorii potentiali sa tina cont de aceasta schimbare atunci cand iau in considerare achizitionarea unui ceas inteligent Fitbit in viitor, deoarece ei ar putea fi nevoiti sa foloseasca alte platforme pentru a asculta muzica pe dispozitivul lor.

Citeste si:

Lucian Butac
Lucian Butac

Pasionat de tehnologie si gadget-uri electronice, imi dedic timpul si energia pentru a scrie review-uri detaliate si obiective despre produsele electrocasnice si jocurile pe care le testez. Stiu cat de important este sa ai acces la informatii de calitate atunci cand iei o decizie de cumparare, asa ca ma straduiesc sa ofer cititorilor mei detalii precise si relevante despre fiecare produs, pentru ca ei sa poata lua cele mai bune decizii pentru nevoile si bugetul lor. Ma mandresc cu abilitatea mea de a evalua produsele intr-un mod obiectiv si de a le prezenta intr-un mod accesibil si usor de inteles pentru cititorii mei.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo