5Motive

A aparut in cinematografe filmul “Taximetristi” – o combinatie unica de umor si drama

User Rating: 5 (1 vote)

Un nou film romanesc care te va tine captiv din prima pana in ultima secunda! Lansat in cinematografe pe 20 ianuarie 2023, acest film regizat de Bogdan Theodor Olteanu te va purta prin lumea taximetristilor din Bucuresti, prin ochii a doi prieteni buni: Lica si Liviu.

Filmul „Taximetristi” este o combinatie unica de genuri, oferind publicului o experienta cinematica captivanta. Pe de o parte, acest film aduce un umor delicios, inspirat de franciza franceza „Taxi”, cunoscuta pentru povestirile amuzante despre taximetristii din Paris si pasagerii lor. Pe de alta parte, filmul prezinta o drama psihologica puternica, asemanatoare cu „Taxi Driver” american, explorand lumea interioara a personajelor principale, Lica si Liviu, si luptele lor cu propria identitate si scopul in viata.


Filmul ne ofera o privire profunda in viata celor care se afla in spatele volanului, si cum acestia sunt influentati de interactiunile cu pasagerii lor, fie ei tineri petrecareti sau corporatisti, vedete sau interlopi. Filmul ofera o privire realista asupra vietii taximetristului, de la frustratii meseriei si batalia pentru un trai decent, pana la luptele interioare ale personajelor, care sunt obligate sa se adapteze si sa invete lectii importante despre viata.

Trailer oficial „Taximetristi”


„Taximetristi” este un film care va atrage atentia publicului prin umorul sau, dar va tine publicul captiv prin dramatismul sau psihologic. Este un film care combina elemente din comedia francizei „Taxi” cu drama si tensiunea „Taxi Driver” pentru a oferi o experienta cinematica unica si captivanta.

Lica, taximetristul care le stie pe toate si Liviu, taximetristul care tace mult, sunt complet diferiti, dar impartasesc aceeasi frustrare de a face o meserie care spera sa le asigure un trai decent si poate niste economii pana gasesc altceva mai bun. Pentru  Lica primeaza banii, in timp ce Liviu este preocupat de multumirea sufleteasca. Dar amandoi se vor gandi mai mult la ce au, ce sunt si ce pot face cu vietile lor, atunci cand incep sa ia tururi de noapte prin Bucuresti.


In acest film, veti intalni oameni de toate felurile – de la tineri petrecareti si corporatisti, la vedete, DJ sau chiar interlopi. Fiecare pasager va aduce o poveste diferita, iar Lica si Liviu vor fi nevoiti sa se adapteze la fiecare situatie si sa invete cate ceva despre ei insisi si despre cei din jurul lor.

Melodia full din filmul „Taximetristi” – Spike


Cu un umor delicios si o distributie exceptionala ( Alexandru Ion , Ronaldo Matsangos, Maria Popistasu , Victoria Raileanu, Monica Barladeanu , Andi Vasluianu, Cosmin Nedelcu (Micutzu), acest film este un must-see pentru fanii comediei romanesti. Nu ratati ocazia de a vedea „Taximetristi” in cinematografele din intreaga tara din 20 ianuarie 2023.

Potrivite la film!

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Cutie popcorn

Cutie
popcorn

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Popcorn Bio

Popcorn
bio

Citeste si:

Simona
Simona

Pasionat de tehnologie, produc video reviews, articole si reviews text, pentru toate produsele tehnologice noi si inovatoare. De la diverse gadgeturi, la telefoane mobile si laptopuri la aparate foto si smartwatch-uri, fac o analiza detaliata a specificatiilor tehnice ale fiecarui produs, testez diferitele functionalitati si va ofere opinii sincère despre beneficiile si inconvenientele fiecaruia. Ofer sfaturi privind achizitionarea si utilizarea gadgeturilor si raspund intrebarilor cititorilor.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo