5Motive

Elon Musk va demisiona din conducerea Twitter dupa ce va gasi pe cineva “suficient de nebun”

User Rating: 5 (1 vote)

Elon Musk a anuntat azi, 21 decembrie 2022, ca va demisiona de la conducerea Twitter dupa ce va gasi un inlocuitor „suficient de nebun”. Acest anunt a fost facut dupa rezultatul unui sondaj realizat de miliardar pe 19 decembrie, prin care i-a intrebat pe urmaritorii sai daca ar trebui sa isi prezinte demisia din pozitia de CEO al companiei. Dupa incheierea sondajului, Musk a asigurat ca va respecta rezultatul votului.


Timp de 12 ore, peste 17.5 milioane de oameni au votat, iar rezultatul arata ca 57,5% dintre ei au raspuns afirmativ, in timp ce 42,5% au raspuns negativ. Musk a promis ca va respecta rezultatul acestui sondaj, insa pana in momentul de fata nu a avut nicio reactie la rezultatele votului, asta pana azi cand a postat din nou pe Twitter.

Elon Musk va demisiona

Dupa lansarea sondajului privind demisia sa din functia de CEO al Twitter, Elon Musk a postat doua mesaje pe reteaua de socializare. Primul mesaj spunea: „Ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa primesti”.

Elon Musk va demisiona

Al doilea mesaj afirma: „Cei care vor puterea sunt cei care o merita cel mai putin”. Aceste mesaje au fost publicate la scurt timp dupa incheierea sondajului in care Musk isi intrebase urmaritorii daca ar trebui sa demisioneze, iar el a promis ca va respecta rezultatul votului.

Elon Musk va demisiona

Elon Musk a devenit proprietarul Twitter dupa ce a cumparat reteaua de socializare pentru 44 de miliarde de dolari. De atunci, deciziile sale au generat mai multe controverse, printre care transformarea semnului „bifa albastra” intr-un serviciu platit, concedierea a jumatate dintre angajati, deblocarea contului lui Donald Trump in urma unui sondaj, precum si blocarea temporara a relatarilor jurnalistilor care, dupa parerea sa, il supravegheaza. 

Elon Musk a anuntat ca va demisiona din functia de director executiv al Twitter, dupa ce va gasi un inlocuitor potrivit. Intr-un mesaj publicat pe Twitter, Musk a scris: „Voi demisiona din functia de CEO de indata ce voi gasi pe cineva suficient de nebun pentru a accepta postul! Dupa aceea, voi conduce doar echipele care se ocupa de software si de servere”.


Citeste si:

Simona Georgiana
Simona Georgiana

Sunt Simona M., pasionata de postul intermitent, moda si frumusete. Imi place sa scriu despre anumite sfaturi despre un stil de viata sanatos, tendinte in moda si frumusete, toate prezentate cu o abordare personala si autentica.Cu o abordare sincera si empatica, impartasesc sfaturi de frumusete, tendinte in moda, dar si insight-uri profunde despre dezvoltarea personala. Misiunea mea este sa te ajut sa stralucesti atat in interior, cat si in exterior si sa te simti increzatoare si puternica in pielea ta.Fie ca esti in cautarea unui nou look, sfaturi pentru mentinerea unei stime de sine sanatoase sau inspiratie pentru a-ti atinge obiectivele personale, eu sunt aici pentru tine. Acest blog este un loc in care ne putem conecta si invata impreuna.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo