5Motive

Ellen Pompeo anunta episodul final din „Anatomia lui Grey” si multumeste fanilor pentru sustinere

User Rating: 5 (1 vote)

Actrita Ellen Pompeo, cunoscuta pentru rolul ei din serialul „Anatomia lui Grey”, a postat o fotografie emotionanta pe contul ei de Instagram, anuntand ca episodul ei final din serial va fi filmat in curand. Pompeo, care a jucat rolul principal Meredith Grey din 2004, a scris in postarea sa ca a fost „o onoare si o binecuvantare” sa joace in rolul acestui personaj timp de atatia ani.


Ea a multumit echipei de productie, colegilor de distributie si fanii pentru sustinerea lor constanta si a declarat ca va fi „trista sa spun la revedere” la personajul cu care a crescut alaturi.

Ellen Pompeo anunta episodul final din Anatomia lui Grey si multumeste fanilor pentru sustinere

Serialul „Anatomia lui Grey” a inceput sa fie difuzat in 2004 si a devenit una dintre cele mai populare si longevive emisiuni de televiziune din toate timpurile. Pompeo a jucat rolul principal din primul episod si a ramas un membru cheie al distributiei pana in prezent.

Fanii serialului au exprimat tristetea lor fata de plecarea lui Pompeo din serial, insa au tinut sa o felicite pentru munca ei si au exprimat recunostinta pentru personajul pe care l-a creat.

In ciuda acestei vesti triste, productia serialului continua, iar fanii inca se pot bucura de povestile si personajele lor preferate in viitor.

Potrivite la film!

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Cutie popcorn

Cutie
popcorn

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Popcorn Bio

Popcorn
bio

Citeste si:

Lucian Butac
Lucian Butac

Pasionat de tehnologie si gadget-uri electronice, imi dedic timpul si energia pentru a scrie review-uri detaliate si obiective despre produsele electrocasnice si jocurile pe care le testez. Stiu cat de important este sa ai acces la informatii de calitate atunci cand iei o decizie de cumparare, asa ca ma straduiesc sa ofer cititorilor mei detalii precise si relevante despre fiecare produs, pentru ca ei sa poata lua cele mai bune decizii pentru nevoile si bugetul lor. Ma mandresc cu abilitatea mea de a evalua produsele intr-un mod obiectiv si de a le prezenta intr-un mod accesibil si usor de inteles pentru cititorii mei.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo