5Motive

Despre noi

O echipa de profesionisti cu expertiza in diferite domenii s-au reunit pentru a forma 5motive.ro – o platforma online unde evaluam, investigam si ilustram produse din mai multe categorii intr-un mod simplu si clar.

De ce trebuie sa aveti incredere in noi:

  • Intotdeauna ne facem timp sa analizam cu atentie fiecare categorie inainte de a va sugera un produs. Va impartasim doar produsele si serviciile pe care noi insine am fi dispusi sa le achizitionam.
  • Ne straduim sa obtinem cat mai multe date dintr-o multitudine de surse, inclusiv de pe site-urile web ale producatorilor sau furnizorilor. In plus, tinem cont de recenziile persoanelor care au cumparat deja articolul, l-au testat si apoi si-au impartasit opiniile si parerile.
  • In urma colectarii datelor, le vom analiza si vom selecta partile cele mai importante care au cele mai multe informatii substantiale si care pot reprezenta cel mai bine produsul/serviciul, ce caracteristici sunt necesare pentru acesta si, pe scurt, vom incerca sa oferim cat mai multe informatii.
  • Editorul nostru va lua toate aceste informatii si va compila o recenzie pentru cititorii nostri care sa includa toate detaliile importante. Recenzile vor fi postate pe site-ul nostru web pentru ca toata lumea sa le poata vedea.
  • De asemenea, filmam frecvent produse interne, astfel incat sa putem oferi cu adevarat consumatorilor o experienta unica.

Echipa noastra

Simona Alexandra

Editor

Catalin Mihai

Editor

Edward Andrei

Video
5 Motive
Logo