5Motive

Clocitoare pui cu intoarcere automata – Alege modelul potrivit

User Rating: 5 (2 votes)

Clocitoarele pui cu intoarcere automata sunt un instrument esential pentru cresterea puiului. Acestea sunt proiectate sa ofere o conditie optima de crestere pentru pui in primele saptamani ale vietii lor, prin mentinerea unei temperaturi constante si prin rotirea oualor automat pentru a asigura o dezvoltare uniforma a puiului.

In acest articol, vom examina caracteristicile cheie ale clocitoarelor cu intoarcere automata si vom oferi cateva recomandari pentru alegerea celei mai bune clocitoare pentru nevoile dvs.

Top 5 clocitoare pui cu intoarcere automata

5
Clocitoare pui cu intoarcere automata – Alege modelul potrivit

Clocitoare pui Zilan cu intoarcere simultana pentru 51 oua

Clocitoarea electrica Zilan este un dispozitiv eficient de incubare a oualor, avand o capacitate de 51 de oua si putere maxima de 100W. Este prevazuta cu o cheie de intoarcere simultana si regulator automat de temperatura pentru a asigura uniformizarea ideala a temperaturii. Cu dimensiuni reduse 48 x 25 cm, acest incubator electric este perfect pentru a incuba oua cu succes.
4
Clocitoare pui cu intoarcere automata – Alege modelul potrivit

Clocitoare automata inteligenta pentru 56 oua

Clocitoare automata inteligenta, cu capacitate de 56 de oua, dotata cu un sistem de incubare complet automat si un afisaj digital care monitorizeaza temperatura si umiditatea din incubator. Are o alarma sonora inteligenta care avertizeaza cand umiditatea scade sub limita setata sau cand temperatura este prea scazuta sau ridicata. Este inclus un ovoscop pe carcasa incubatorului si suporturi combinate pentru oua de gaina, gasca, rata sau prepelita.
3
Clocitoare pui cu intoarcere automata – Alege modelul potrivit

Clocitoare pui cu intoarcere automata 48 oua gaina, 36 gasca, 132 prepelita

Clocitoare pui cu intoarcere automata MF poate incuba oua de diferite specii, avand o carcasa termoizolanta pentru a asigura o temperatura optima si constanta. Are o rezistenta electrica termostatata pentru incalzire si un motor cu elice pentru omogenizarea aerului. Este un incubator automat, dotat cu senzor de temperatura si umiditate, sistem de intoarcere automata a oualor, alarma pentru praguri inferioare sau superioare de umiditate si indicare digitala a temperaturii si umiditatii.
2
Clocitoare pui cu intoarcere automata – Alege modelul potrivit

Clocitoare pui cu intoarcere automata cu doua etaje 128 oua

Acesta clocitoare cu intoarcere automata poate incubat 128 de oua de pasare, 64 de oua de gasca, 96 de oua de rata si 304 de oua de prepelita. Controlerul inteligent de temperatura si umiditate permite controlul precis al acestora, precum si a intoarcerii si oxigenarii oualor. Display-ul color ofera informatii despre parametrii de incubare, iar carcasa termoizolanta asigura o temperatura constanta in interior. De asemenea, incubatorul beneficiaza de un ovoscop, 2 ventilatoare, 2 rezistente si un sistem automat de intoarcere a oualor.
1
Clocitoare pui cu intoarcere automata – Alege modelul potrivit

Clocitoare pui cu intoarcere automata cu 2 nivele pentru 120 oua

Clocitoare pui cu intoarcere automata MS-120 poate incuba pana la 120 de oua de diverse tipuri, precum gaina, rata, gasca, prepelita, curcan sau fazan. Acesta este silentiosa, usor de curatat si de montat, iar temperatura poate fi setata prin intermediul butoanelor de control si afisata pe un ecran cu LED-uri. Incubatorul are o tava cu sistem de intoarcere automata a oualor, un senzor pentru controlul temperaturii si al umiditatii, o rata de eclozare de 98%, o alarma pentru limitele inferioare si superioare de umiditate, precum si un panou de afisare a temperaturii si a umiditatii din interior.

Cum sa alegi cea mai buna clocitoare pui cu intoarcere automata

Capacitatea clocitoarei

In primul rand, trebuie sa decideti cati pui doriti sa cresteti. Clocitoarele pot fi clasificate in functie de capacitatea lor, ceea ce inseamna numarul de oua pe care le pot tine o data. Clocitoarele pot varia de la modele mici, cu o capacitate de 12-24 de oua, la modele mari, cu o capacitate de peste 100 de oua. Decizia va depinde de spatiul disponibil si de cantitatea de pui pe care doriti sa o cresteti.

Functia de intoarcere automata

In timpul incubarii, ouale trebuie intoarse cu regularitate pentru a asigura o dezvoltare uniforma a puiului. Clocitoarele cu intoarcere automata sunt proiectate sa faca acest lucru pentru dvs. Acestea sunt echipate cu un sistem automat de intoarcere a oualor, care poate roti ouale la intervale regulate, asigurand astfel ca fiecare pui se dezvolta uniform.

Controlul temperaturii

Temperatura este o componenta critica a incubarii oualor si este necesara mentinerea unei temperaturi constante pentru ca ouale sa se dezvolte. Clocitoarele cu intoarcere automata sunt echipate cu un termostat care controleaza temperatura interioara a clocitoarei si asigura o temperatura constanta, astfel incat puiul sa se dezvolte intr-un mediu sigur si sanatos.

Sfaturi utile pentru incubatoare

Umiditatea

Umiditatea este, de asemenea, un factor important in dezvoltarea oualor si a puiului. Pentru a asigura o dezvoltare corespunzatoare, nivelul de umiditate trebuie mentinut la un nivel constant. Majoritatea clocitoarelor cu intoarcere automata sunt echipate cu un sistem de control al umiditatii, care poate mentine nivelul de umiditate in interiorul clocitoarei la un nivel corespunzator.

Dimensiunea si designul

In timp ce capacitatea si caracteristicile tehnice sunt importante, dimensiunea si designul clocitoarei sunt, de asemenea, importante. Daca sunteti limitat de spatiu, atunci un model mai mic ar fi o alegere mai buna. De asemenea, este important sa tineti cont de designul clocitoarei pentru a asigura ca are o structura stabila si solida si poate fi usor curatata. Clocitoarele cu intoarcere automata pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv plastic, lemn sau metal. In general, cele din lemn sau metal sunt cele mai durabile si pot fi mai usor de curatat.

Pretul

Pretul este, desigur, un factor important in alegerea clocitoarei cu intoarcere automata. Preturile variaza in functie de dimensiune, caracteristicile tehnice si calitatea materialului. In general, clocitoarele mai mari, cu o capacitate mai mare, sunt mai scumpe. Este important sa tineti cont de bugetul dvs. si sa cautati o clocitoare care se incadreaza in bugetul dvs., dar care indeplineste si nevoile dvs.

In concluzie, clocitoarele cu intoarcere automata sunt esentiale pentru cresterea puiului. Inainte de a face o achizitie, trebuie sa luati in considerare capacitatea, functia de intoarcere automata, controlul temperaturii si umiditatii, dimensiunea si designul, pretul si recomandarile altor utilizatori. Daca luati in considerare aceste sfaturi utile clocitoare, veti putea gasi cea mai buna clocitoare cu intoarcere automata pentru nevoile dvs. si veti asigura o crestere sanatoasa si uniforma a puilor dvs.

Citeste si:

Stefan
Stefan

Pasionat de tehnologie si gadget-uri electronice, imi dedic timpul si energia pentru a scrie review-uri detaliate si obiective despre produsele electrocasnice si jocurile pe care le testez. Stiu cat de important este sa ai acces la informatii de calitate atunci cand iei o decizie de cumparare, asa ca ma straduiesc sa ofer cititorilor mei detalii precise si relevante despre fiecare produs, pentru ca ei sa poata lua cele mai bune decizii pentru nevoile si bugetul lor. Ma mandresc cu abilitatea mea de a evalua produsele intr-un mod obiectiv si de a le prezenta intr-un mod accesibil si usor de inteles pentru cititorii mei.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo