5Motive

Cand apare sezonul 2 din Jocul Calamarului (Squid Game)

User Rating: 5 (1 vote)

Este oficial! Sezonul 2 al Jocului Calamarului (Squid Game) se pregateste sa loveasca din nou. Dupa ce a facut valuri in toamna lui 2021, acest serial sud-coreean a uimit lumea prin recordurile de streaming pe Netflix, a castigat numeroase premii cu una dintre cele mai talentate distributii din industrie. Nu mai aveti mult de asteptat pentru a vedea ce se intampla mai departe!

Dupa o asteptare plina de emotie, Squid Game, drama coreeana care a captivat audienta pe Netflix in 2021, a primit oficial confirmarea unui al doilea sezon. Platforma de streaming a facut acest anunt prin intermediul retelelor de socializare, prezentand un mesaj din partea creatorului / regizorului serialului, Hwang Dong-hyuk, si un videoclip teaser.


Teaser Sezonul 2 din Squid Game


Videoclipul teaser ne prezinta pe Young-hee, masiva papusa-robot ucigasa a serialului, impreuna cu cantecul ei iconic. In scrisoarea care insoteste teaserul, scenaristul subliniaza faptul ca a durat 12 ani pentru a realiza Squid Game, dar doar 12 zile pentru a deveni cel mai popular serial pe Netflix. Suntem nerabdatori sa vedem ce ne rezerva sezonul 2!

Hwang Dong-hyuk, creatorul si regizorul serialului Squid Game, a oferit si cateva detalii despre data lansarii sezonului 2, insa a mentinut un aspect misterios. El a dezvaluit si ca unii dintre membrii distributiei originalului ar putea reveni, inclusiv castigatorul jocurilor Seong Gi-hun si misteriosul Front Man, care conduce competitia. Suntem nerabdatori sa aflam mai multe despre ce ne asteapta in sezonul 2!

Sezonul 2 Jocul Calamarului - Squid Game

Cand apare sezonul 2 din Jocul Calamarului

Squid Game a primit oficial confirmarea pentru un al doilea sezon, potrivit creatorului Hwang Dong-hyuk. Din pacate, se pare ca va trebui sa asteptam inca un timp pentru a vedea continuarea acestui serial de succes. Conform sursei Vanity Fair din mai 2022, Hwang se afla inca in discutii finale cu Netflix pentru noul sezon si avea doar idei generale. Se speculeaza ca sezonul 2 ar putea sosi posibil la sfarsitul anului 2023 sau in 2024, deci aveti timp sa revedeti primul sezon.

„A existat atat de multa presiune, atat de multa cerere si atat de multa dragoste pentru un al doilea sezon. Asa ca aproape ma simt ca si cum nu ne-ai lasa de ales.

Potrivite la film!

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Cutie popcorn

Cutie
popcorn

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Popcorn Bio

Popcorn
bio

Dar voi spune: va exista intr-adevar un al doilea sezon. Este in capul meu chiar acum. Sunt in procesul de planificare in prezent. Dar cred ca este prea devreme sa spun cand si cum se va intampla asta.”, spunea Hwang, pentru Associated Press in noiembrie 2021.

Regizorul a confirmat ca vom vedea cateva fete familiare in sezonul 2 al serialului Squid Game, chiar daca acesta se afla inca in faza incipienta. Castigatorul din sezonul trecut, Gi-hun, va reveni alaturi de Front Man, precum si un personaj nou. Papusa ucigasa favorita a tuturor, Young-hee, nu va mai aparea in acest sezon, insa telespectatorii vor face cunostinta cu iubitul ei, Cheol-su.

Squid Game a devenit cel mai mare succes al Netflix atunci cand a fost lansat pe platforma de streaming in septembrie anul trecut, aducand un succes urias starului sud-coreean Lee Jung-jae si talentatei distributii a serialului.


Simona Georgiana
Simona Georgiana

Sunt Simona M., pasionata de postul intermitent, moda si frumusete. Imi place sa scriu despre anumite sfaturi despre un stil de viata sanatos, tendinte in moda si frumusete, toate prezentate cu o abordare personala si autentica.Cu o abordare sincera si empatica, impartasesc sfaturi de frumusete, tendinte in moda, dar si insight-uri profunde despre dezvoltarea personala. Misiunea mea este sa te ajut sa stralucesti atat in interior, cat si in exterior si sa te simti increzatoare si puternica in pielea ta.Fie ca esti in cautarea unui nou look, sfaturi pentru mentinerea unei stime de sine sanatoase sau inspiratie pentru a-ti atinge obiectivele personale, eu sunt aici pentru tine. Acest blog este un loc in care ne putem conecta si invata impreuna.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo