5Motive

Cand apare sezonul 2 din Clanul

User Rating: 5 (1 vote)

Serialul „Clanul” este aproape de revenirea sa pe micile ecrane, iar Pro TV a facut anuntul asteptat de fanii acestuia. Sezonul 2 se anunta a fi si mai palpitant decat primul, cu multe surprize si intorsaturi neasteptate.


Lupta dintre politie si mafie din serial a atins cote neasteptate, lasand telespectatorii intr-o permanenta stare de neliniste si nestiinta. Primul sezon s-a incheiat cu o scena emotionanta, care a ramas intiparita in memoria telespectatorilor.

Sezonul 2 din Clanul la Pro TV


Schimbarea in grila Pro TV inseamna ca serialul „Clanul” se va difuza acum duminica, in loc de luni, si va concura cu emisiunea „America Express” de la Antena 1. Pro TV anunta ca noul sezon din „Clanul” va fi ultima piesa din grila lor de primavara, iar fanii sunt invitati sa urmareasca acest serial exclusiv pe Pro TV sau pe VOYO.


Intrebarile care au ramas fara raspuns la sfarsitul primului sezon vor fi clarificate in cel de-al doilea, iar personajele vor scrie noi capitole ale vietii lor. Fanii pot sa se astepte la noi intrigi si la o poveste care ii va tine lipiti de ecrane.

In cel de-al doilea sezon, Tudor si David isi vor continua cautarea adevarului, cu toate obstacolele si primejdiile care le stau in cale. Intrebarea este daca ei vor fi pregatiti sa descopere noi ramuri ale vietii pe care nu le cunoscusera pana acum.

Potrivite la film!

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Cutie popcorn

Cutie
popcorn

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Popcorn Bio

Popcorn
bio

Sezonul 2 Clanul

Nu pierdeti „Clanul”, care incepe din 19 februarie, la Pro TV si pe VOYO. Fiti pregatiti sa va intoarceti intr-o lume plina de tensiune si emotie.

Citeste si:

Simona
Simona

Pasionat de tehnologie, produc video reviews, articole si reviews text, pentru toate produsele tehnologice noi si inovatoare. De la diverse gadgeturi, la telefoane mobile si laptopuri la aparate foto si smartwatch-uri, fac o analiza detaliata a specificatiilor tehnice ale fiecarui produs, testez diferitele functionalitati si va ofere opinii sincère despre beneficiile si inconvenientele fiecaruia. Ofer sfaturi privind achizitionarea si utilizarea gadgeturilor si raspund intrebarilor cititorilor.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo