5Motive

Buna dimineata, iubire! – 5 Motive sa spui asta

User Rating: 5 (1 vote)

E dificil in zilele noastre sa mai fim atenti la asemenea mici detalii. Cu timpul, am uitat sa spunem acel simplu si sincer “Buna dimineata, iubire!” desi la inceput oricarei relatii sunt convinsa ca aceasta propozitie venea absolut natural.

Rutina zilnica si task-urile recurente, atat de acasa cat si cele de la job, ne fac uneori sa uitam de persoanele dragi si usor, usor, ajungem sa ne indepartam si sa discutam doar despre lucrurile foarte importante de zi cu zi, iar acesta situatie toxica, este drumul sigur catre acumulari de frustrari, iar de aici mai este doar un pas pana la o stare de anxietate.

Nu spun acum faptul ca am uitat sa spunem “Buna dimineata” este principalul motiv catre aceasta stare de anxietate, insa la fel de simplu cu un “Buna dimineata, iubitule! / Buna dimineata, iubito!” sa transformam toate lucrurile rele de mai sus in ceva pozitiv pentru ambii parteneri din relatie.

Iti prezint mai jos principalele 5 Motive pentru care trebuie sa spui, incepand de maine: “Buna dimineata, iubire!”


Buna dimineata, iubire! – 5 Motive care vor imbunatati relatia ta de cuplu

1.

Schimbi starea de spirit a partenerului de cuplu

Cu totii stim cat de important este sa avem pe cineva langa noi care sa ne schimbe starea de spirit, cineva pozitiv si mai ales, sa stie sa faca asta inca de la inceputul zilei. S-a demonstrat ca persoanele care isi spun “Buna dimineata” isi incep ziua cu un zambet si o stare de bine.

2.

Cresti increderea de sine

Odata rostite cele 2 cuvinte persoanei iubite, pe langa faptul ca vei culege roadere punctului de mai sus, vei creste si increderea in tine pe zi ce trece. Ba mai mult, exersand acest lucru, vei ajunge si tu sa iti doresti sa auzi un “Buna dimineata”. Aici e bine sa astepti cateva zile, pentru ca exista posibilitatea sa nu simta sa spuna el / ea prima aceste cuvinte, dar garantat veti ajunge in scurt timp sa va spuneti amandoi in acelasi timp acest salut.

3.

Aduci beneficii pe termen scurt relatiei de cuplu

Rostit o data, dimineata, salutul candva uitat, va incepe sa miste niste rotite in gandul celui caruia-i spui si se va gandi mai mult in ziua respectiva la tine. Lucru care nu e tocmai rau.

Buna dimineata, iubire!
4.

Beneficii pe termen lung

Cu mici pasi eviti sa ajungi intr-o relatie toxica, o relatie pe care nu ti-o doresti, iar acest pas este cel mai important. Nu puteti avea o relatie toxica in care sa va urati in fiecare dimineata “Buna dimineata, iubire!”

5.

Continua sa spui asta si atunci cand treceti printr-o perioada mai dificila

Repetitia este mama invataturii, se spune intr-o zicala pe la noi, zicala care nu prea mai este de actualitate. Insa, daca aveti momente dificile, ori veniti dupa o zi in care amandoi ati avut nervisorii intisi la maxim, oricare ar fi starea de dimineata, un simplu “Buna dimineata” demonstreaza ca esti dispus sa mergi mai departe si faptul ca iti doresti o relatie frumoasa.


Acum ca ai aflat principalele 5 Motive pentru care este important sa-ti saluti partenerul dimineata, mai am totusi o singura intrebare pentru tine: De cand incepi sa spui “Buna dimineata, iubire!”?

Citeste si:

Georgiana
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo