5Motive

Apple Care – Servicii de suport si asigurari disponibile in Romania de la Apple

User Rating: 5 (2 votes)

Apple Care+ si Apple Care Protection Plan sunt doua servicii oferite de compania Apple pentru a va proteja investitia in dispozitivele lor populare. Aceste servicii ofera protectie suplimentara pentru iPhone, iPad, Mac si alte produse Apple si sunt concepute pentru a va oferi liniste sufleteasca in cazul in care intampinati probleme cu dispozitivele dvs. Apple.

Ce este Apple Care+?

Apple Care+ este un program de asistenta si service pentru produsele Apple, care ofera protectie suplimentara pentru dispozitivele dvs. Apple. Acest program este disponibil pentru iPhone, iPad si Apple Watch si ofera o serie de beneficii, inclusiv:

 • Service si suport tehnic de la expertii Apple;
 • Acoperire pentru daune accidentale;
 • Acoperire pentru baterii care nu mai functioneaza corespunzator;
 • Acces la programele de service Apple pentru probleme cunoscute ale produselor Apple.

Beneficiile Apple Care+ sunt disponibile timp de doi ani dupa achizitionarea dispozitivului dvs. Apple si includ doua reparatii pentru daune accidentale la dispozitiv, cu o taxa redusa. Pentru iPhone, Apple Care+ include si o acoperire pentru baterii care nu mai functioneaza corespunzator, oferindu-va un serviciu de inlocuire a bateriei gratuita.

Ce este Apple Care Protection Plan?

Apple Care Protection Plan este o extensie a programului Apple Care+ si este disponibila pentru produsele Apple, inclusiv Mac, iPhone, iPad si Apple Watch. Acest plan ofera aceleasi beneficii ca si Apple Care+, dar extinde acoperirea de service si suport tehnic pentru trei ani de la data achizitionarii dispozitivului dvs. Apple.

AppleCare+ Romania

Beneficiile Apple Care Protection Plan includ:

Service si suport tehnic de la expertii Apple timp de trei ani;
Acoperire pentru daune accidentale pentru doua evenimente, cu o taxa redusa;
Acoperire pentru baterii care nu mai functioneaza corespunzator;
Acces la programele de service Apple pentru probleme cunoscute ale produselor Apple.
Cu Apple Care Protection Plan, puteti beneficia de aceeasi acoperire ca si in cazul programului Apple Care+, dar pentru o perioada mai lunga de timp, astfel incat sa va protejati investitia in dispozitivele Apple pe termen lung.

Cum sa va abonati la Apple Care+ sau Apple Care Protection Plan

Pentru a va abona la Apple Care+ sau Apple Care Protection Plan, trebuie sa achizitionati aceste servicii in timpul achizitionarii dispozitivului dvs. Apple sau in termen de 60 de zile de la achizitionarea dispozitivului dvs. Apple. Puteti achizitiona aceste servicii direct de la Apple sau de la un reprezentant autorizat Apple.

In plus, puteti verifica starea de protectie a dispozitivului dvs. Apple si a serviciilor de protectie achizitionate prin intermediul aplicatiei Apple Support. Aplicatia va permite sa gestionati toate dispozitivele dvs. Apple si serviciile de protectie asociate, inclusiv Apple Care+ si Apple Care Protection Plan.

De ce sa achizitionati Apple Care+ sau Apple Care Protection Plan?

Apple Care+ si Apple Care Protection Plan sunt solutii excelente pentru a va proteja investitia in dispozitivele dvs. Apple. Aceste servicii ofera o serie de beneficii si acoperire pentru daune accidentale, probleme cu bateria si alte probleme comune ale produselor Apple.

In plus, Apple Care+ si Apple Care Protection Plan va ofera acces la expertii Apple pentru service si suport tehnic, ceea ce poate fi deosebit de util daca intampinati probleme cu dispozitivele dvs. Apple. De asemenea, aceste servicii pot reduce costurile de reparatie in cazul in care intampinati probleme cu dispozitivele dvs. Apple.

In concluzie, Apple Care+ si Apple Care Protection Plan sunt solutii excelente pentru a va proteja investitia in dispozitivele dvs. Apple. Aceste servicii ofera o serie de beneficii si acoperire pentru daune accidentale, probleme cu bateria si alte probleme comune ale produselor Apple. Prin achizitionarea acestor servicii, puteti avea liniste sufleteasca stiind ca dispozitivele dvs. Apple sunt protejate si ca aveti acces la suportul si experienta experta a celor de la Apple.

Citeste si:

Simona
Simona

Pasionat de tehnologie, produc video reviews, articole si reviews text, pentru toate produsele tehnologice noi si inovatoare. De la diverse gadgeturi, la telefoane mobile si laptopuri la aparate foto si smartwatch-uri, fac o analiza detaliata a specificatiilor tehnice ale fiecarui produs, testez diferitele functionalitati si va ofere opinii sincère despre beneficiile si inconvenientele fiecaruia. Ofer sfaturi privind achizitionarea si utilizarea gadgeturilor si raspund intrebarilor cititorilor.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   5 Motive
   Logo