5Motive

Apple a lansat Mac Mini cu procesorul M2 si M2 Pro

User Rating: 5 (1 vote)

Apple a lansat un nou model de Mac Mini care este echipat cu procesorul M2 si M2 Pro. Mac Mini va fi disponibil pentru comanda incepand din data de 24 ianuarie si va avea un pret de pornire de 599 de dolari.

Configuratia de baza a lui Mac Mini include cipul M2, 8 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare. Acesta va avea un port HDMI, Ethernet gigabit si o mufa pentru casti, alaturi de doua porturi USB-A si doua porturi Thunderbolt 4 (USB-C).

Configuratia M2 Pro va include 16 GB de RAM, 512 GB de stocare SSD si doua porturi suplimentare Thunderbolt 4. Apple sustine ca acest model este mai rapid decat predecesorul sau, insa nu au oferit detalii specifice referitoare la performanta. Ambele variante vor suporta afisaje multiple, cu optiuni diferite in functie de configuratie. Este important de mentionat ca, ca de obicei, noul Mac Mini nu permite utilizatorilor sa inlocuiasca sau sa adauge memoria RAM.

In plus, noul Apple Mac Mini cu M2 si M2 Pro va oferi utilizatorilor posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive externe prin intermediul porturilor Thunderbolt 4, ceea ce va permite transferul de date mai rapid si accesul la mai multe optiuni de stocare. Acest lucru va fi util pentru utilizatorii care au nevoie de mai mult spatiu de stocare sau pentru cei care doresc sa conecteze dispozitive precum monitoare suplimentare sau un sistem de stocare extern.

De asemenea, Mac Mini cu M2 Pro va oferi utilizatorilor posibilitatea de a utiliza mai multe aplicatii cu cerinte ridicate de performanta, cum ar fi editarea video sau fotografia profesionala. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest model va avea o performanta grafica mai buna decat predecesorul sau, ceea ce va permite utilizatorilor sa lucreze mai eficient si sa obtina rezultate mai bune.

In concluzie, noul Mac Mini cu M2 si M2 Pro va fi un computer performant, cu caracteristici care il vor face potrivit pentru utilizatorii care au nevoie de performanta grafica mai buna, mai mult spatiu de stocare sau conectivitate mai buna.

Mac Mini M2 Pro

Citeste si:

Stefan
Stefan

Pasionat de tehnologie si gadget-uri electronice, imi dedic timpul si energia pentru a scrie review-uri detaliate si obiective despre produsele electrocasnice si jocurile pe care le testez. Stiu cat de important este sa ai acces la informatii de calitate atunci cand iei o decizie de cumparare, asa ca ma straduiesc sa ofer cititorilor mei detalii precise si relevante despre fiecare produs, pentru ca ei sa poata lua cele mai bune decizii pentru nevoile si bugetul lor. Ma mandresc cu abilitatea mea de a evalua produsele intr-un mod obiectiv si de a le prezenta intr-un mod accesibil si usor de inteles pentru cititorii mei.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo