5Motive

Afla totul despre Ivatherm – O marca de cosmetice prescrisa de dermatologi

User Rating: 5 (1 vote)

Aici vei afla totul despre Ivatherm, marca de dermatocosmetice special creata pentru a trata si ingriji pielea sensibila sau cu afectiuni. De la acnee la rozacee sau atopie, produsele lor au fost concepute pentru a oferi solutii eficiente si sigure recomandate de medicii dermatologi.

Rucsandra Hurezeanu – Ivatherm

Insa, inainte de a intra in detalii despre produsele Ivatherm, sa-ti spun cateva lucruri despre persoana din spatele acestei marci fascinante. Rucsandra Hurezeanu, CEO si fondatoarea Ivatherm, a fost mereu pasionata de lumea medicala. Crescuta intr-o familie cu un tata medic si o mama farmacista, a urmat cu incredere calea acestor profesionisti. Studiile sale au inclus medicina in Bucuresti, economia in Paris si un doctorat in stiinte medicale. A lucrat si in domeniul marketingului si vanzarilor in unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din Romania si Franta.

Pe parcursul carierei sale, Rucsandra a observat cu atentie cresterea incidentei afectiunilor pielii, in special a celor care afecteaza pielea sensibila. Statisticile sunt alarmante: pana la 85% dintre adolescenti sufera de acnee, in timp ce peste 20 de milioane de oameni sunt afectati de rozacee in Europa in fiecare an. Constienta de impactul emotional al acestor dezechilibre cutanate, Rucsandra a dorit sa ofere oamenilor produse sigure si eficiente, care sa fie recomandate de medicii dermatologi. Astfel, s-a nascut Ivatherm.

Aflla totul despre Ivatherm

Un moment de cotitura in aceasta calatorie a fost intalnirea cu Alain Fructus, un renumit cosmetolog francez si fost presedinte al Asociatiei Franceze de Cosmetologie. Aceasta colaborare a inspirat conceptul-cheie al marcii Ivatherm, combinand inovatia cu traditia si ajutandu-i pe cei din echipa sa-si transforme viziunea in realitate.

Ingredientul esential

Unul dintre ingredientele esentiale ale produselor Ivatherm este Apa Termala Herculane. Aceasta apa termala cu proprietati unice a fost invaluita de legende de-a lungul secolelor. Studiile recente au confirmat ca aceste legende aveau „un sambure de adevar”. Daca doresti sa afli mai multe despre aceasta apa termala exceptionala, te invitam sa accesezi site-ul Ivatherm pentru informatii detaliate.

Expertiza lui Alain a fost esentiala in dezvoltarea formulelor dermatocosmeticelor Ivatherm: Apa Termala Herculane si ingrediente active inovatoare, combinate cu texturi adecvate pentru diferitele tipuri de piele sensibila. In plus, eficienta formulelor noastre este sustinuta de studii clinice riguroase.

Pentru a asigura calitatea superioara a produselor, Ivatherm a ales sa le fabrice in Franta, tara cu cel mai inalt nivel de expertiza in industria cosmetica. Laboratoarele franceze au o reputatie deosebita si selectioneaza cu grija cele mai bune ingrediente active pentru a crea tratamente eficiente pentru afectiunile pielii.

Protejeaza mediul

Ivatherm sunt constienti de importanta protejarii mediului inconjurator. Prin urmare, au luat masuri concrete pentru a actiona responsabil. Apa Termala Herculane, ingredientul principal al produselor lor, este un dar al naturii pe care il pretuiesc foarte mult. In plus, si-au asumat angajamentul de a alege ambalaje si ingrediente cat mai naturale, sustenabile si sigure pentru mediu.

Una dintre provocarile majore este reprezentat de ambalajele produselor cosmetice. Acestia sunt in plin proces de implementare a unui program de inlocuire a recipientelor de plastic cu ambalaje bio, produse din trestie de zahar. Aceasta tranzitie catre plasticul de origine vegetala le permite sa reducem amprenta de carbon a fiecarui recipient cosmetic cu aproape 80%.

Mai mult decat o marca

Ivatherm este mai mult decat o marca de dermatocosmetice. Este un angajament fata de tine si fata de mediul inconjurator. Echipa de experti este dedicata sa creeze produse de inalta calitate, sigure si eficiente pentru pielea noastra sensibila. Combina inovatia stiintifica cu puterea naturii pentru a-ti oferi cele mai bune solutii pentru sanatatea si frumusetea pielii noastre. Descopera gama de produse Ivatherm si bucura-te de rezultatele remarcabile pe care le ofera!

Intrebari frecvente

Care este filozofia Ivatherm?

Filozofia Ivatherm este de a oferi produse dermatocosmetice sigure si eficiente, special create pentru pielea sensibila si cu afectiuni. Combinatia dintre stiinta avansata si puterea naturii ne ghideaza in dezvoltarea produselor noastre.

Cine recomanda produsele Ivatherm?

Produsele Ivatherm sunt prescrise de dermatologi si sunt vandute in farmacii. Suntem mandri sa avem sustinerea expertilor in domeniul dermatologiei si sa putem oferi solutii de incredere pentru nevoile pielii sensibile.

Ce tipuri de afectiuni ale pielii trateaza produsele Ivatherm?

Produsele trateaza si imbunatatesc conditii specifice ale pielii, cum ar fi acnee, rozacee, atopie, dermatita seboreica si multe altele.

Ce ingrediente active inovatoare gasim in produsele Ivatherm?

Ivatherm utilizeaza ingrediente active inovatoare, cum ar fi Bakuchiol, Aquafiline, Aldavine si Prebiotice. Aceste ingrediente au demonstrat eficienta lor in imbunatatirea sanatatii pielii si sunt selectate cu grija pentru a obtine rezultate optime.

Cum sunt testate produsele Ivatherm?

Produsele Ivatherm sunt supuse unor studii clinice riguroase pentru a-si demonstra eficacitatea si siguranta. Aceste studii sunt efectuate sub supravegherea medicilor dermatologi si implica teste pe voluntari pentru a evalua rezultatele si toleranta produselor.

De ce Apa Termala Herculane este atat de speciala pentru produsele Ivatherm?

Apa Termala Herculane este ingredientul esential din produsele Ivatherm si are proprietati unice datorate compozitiei sale chimice si minerale. Aceasta are efecte calmante, hidratante si regenerante asupra pielii, ajutand la mentinerea sanatatii si echilibrului acesteia.

De ce produsele Ivatherm sunt fabricate in Franta?

Franta pentru fabricarea produselor datorita nivelului inalt de expertiza in industria cosmetica din aceasta tara. Laboratoarele franceze permit sa foloseasca cele mai bune ingrediente active si sa asigure calitatea superioara a produselor lor.

Unde pot gasi produsele Ivatherm?

Produsele Ivatherm pot fi gasite pe site-ul oficial, in farmacii, atat in Romania, cat si in alte tari.

Daca iti place ceea ce ai citit si vrei sa ne sustii, o poti face printr-un follow in social media!

Citeste si:

Georgiana
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo