5Motive

Afla acum cand apare Mirciulica pe Netflix

User Rating: 5 (1 vote)

Cand apare Mirciulica pe Netflix?

O comedie romaneasca numita „Mirciulica” va fi disponibila curand pe platforma Netflix, dupa ce a fost lansata in cinematografe in octombrie 2022. Filmul urmareste povestea lui Mircea Popa, in rolul principal, si a „bunicii” sale, cei doi fiind deja cunoscuti in mediul online.

Filmul poate fi vizionat si pe platforma de streming Netflix incepand cu data de 1 februarie 2023.


Mirciulica Netflix

Povestea filmului romanesc: Mirciulica

„Mirciulica” reprezinta debutul in lumea cinematografiei pentru producatorul Bravo Films si pentru regizorul Mircea Bravo. Filmul a atras atentia a peste 3 milioane de spectatori online, si datorita acestui succes, echipa a decis sa faca urmatorul pas si sa produca un film de lung metraj.


Actiunea incepe cu Mircea, un tanar de 30 de ani din Gherla, care esueaza la examenul de magistratura la Bucuresti si este nevoit sa se intoarca acasa si sa locuiasca cu parintii sai. Fortat de imprejurari, el se angajeaza la un baron local care detine o firma de salubritate, dar lucrurile se complica cand ajunge sa lucreze pentru sotia sefului.


„Mirciulica” aduce universul creat de Mircea Bravo pe marele ecran, alaturi de personajele iubite si cunoscute deja de public prin intermediul clipurilor din mediul online. In rolul principal apare Mircea Bravo, insotit de o distributie de actori talentati cum ar fi Elena Ivanca, Adrian Cucu, Catalin Herlo, Dan Chiorean si Denisa Vlad. Filmul include si aparitia celebrului personaj „tanti Lenuta” din Chinteni.

„Mirciulica” spune o poveste relatable pentru multi tineri din Romania si prezinta realitatea societatii romanesti asa cum este ea, condimentata cu umor si intamplari in stilul cunoscut al lui Mircea Bravo. Filmul este produs de Bravo Films, o companie de productie cinematografica din Cluj-Napoca, fondata in 2020, de catre echipa din spatele si din fata proiectului Mircea Bravo: Cristian Ilisuan si Mircea Popa.

Potrivite la film!

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Cutie popcorn

Cutie
popcorn

Aparat popcorn

Aparat
popcorn

Popcorn Bio

Popcorn
bio

„E un film facut pentru voi, sa va bucurati de el asa cum o faceti de-atata timp de clipurile noastre”, spune Mircea Bravo.


Simona
Simona

Pasionat de tehnologie, produc video reviews, articole si reviews text, pentru toate produsele tehnologice noi si inovatoare. De la diverse gadgeturi, la telefoane mobile si laptopuri la aparate foto si smartwatch-uri, fac o analiza detaliata a specificatiilor tehnice ale fiecarui produs, testez diferitele functionalitati si va ofere opinii sincère despre beneficiile si inconvenientele fiecaruia. Ofer sfaturi privind achizitionarea si utilizarea gadgeturilor si raspund intrebarilor cititorilor.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      5 Motive
      Logo